WIE IS WIE ?
Freddy Vaes 
1ste kringvoorzitter,
Freddy Vaes
 
Ludo SouvereynsKringsecretaris,
Ludo Souvereyns
 
Paul GeerdensKringpenningmeester,
Paul Geerdens
 


Kring-VA,
Freddy Vaes
Fabienne Ramakers

 
Kringafgevaardigde PC,
Vital Nijst
Laurent Bijnens
Kringafgevaardigde directeurs,
Myrjam Vanroye
Kringafgevaardigde SCAP,
vacant
Kringafgevaardigde SCKO,
Christel Moors
Kringafgevaardigde SCP,
Jos Aerts
Rik Schiepers
Coöptatie,
Lou WIllems

Welkom op de pagina van kring Genk-Lanaken (705)

Hier vindt u allerlei info omtrent de activiteiten en bestuursleden van de kring.

Kring Genk-Lanaken

Frank Vrancken

Christel Moors, bestuurslid van kring Genk-Lanaken en actief lid van het sectorcomité kleuter werd samen met haar kinderen Wouter en Nele in een diepe rouw gedompeld. Zij verloor haar nog maar 57-jarige echtgenoot Frank Vrancken op 18 december 2018. 

gerard en lou kleinGerard van Lou overleden

Half december verloor ons bestuurslid Christel Moors haar echtgenoot (zie eerder bericht). Een triest lot dat zopas ook onze ere-voorzitster en bestuurslid Lou Willems te beurt viel. Haar man Gerard Dupont sukkelde al een hele tijd met zijn gezondheid. Lou heeft hem zo lang mogelijk thuis naar best vermogen verzorgd. Toen dit haar niet meer lukte moest ze hem laten opnemen. Uiteindelijk heeft ze Gerard  moeten laten gaan. We wensen Lou, haar kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte tijdens de moeilijke dagen die er ongetwijfeld zullen zijn.

bertha Houben gebedsprentje

Bertha Houben

Kring Genk-Lanaken nam onlangs met droefheid afscheid van Bertha Houben, echtgenote van Karel Wertelaers. 
Bertha was kleuterleidster op rust en een actief deelneemster aan alle activiteiten die de senioren organiseerden. 
Bertha werd geboren in genk op 25 september 1938 en is thuis overleden op 17 september 2018, dus enkele dagen voor haar 80ste verjaardag.

Maurice Kuijpers

Tijdens de vakantie overleed de heer Maurice Kuijpers, schoonvader van Rik Schiepers, bestuurslid van kring Genk. Maurice werd op 12 oktober 1924 geboren in Boorsem en is op 22 juli ingeslapen in het woonzorgcentrum Ludinaca in Lanaken.

Wandeling in Dilsen

Met 32 COV-senioren verzamelden we op de parking van ‘De Wissen’. We bezochten onder leiding van natuurgids André Terwingen de uiterwaarden van de Maas en hadden ook aandacht voor het verleden van het korversstadje Stockheim, de vele Maasverplaatsingen in de loop der jaren, de gevolgen van de dijkwerking, de diversiteit van flora en fauna en opvallend de terugkeer van de bever. Het beheer van het terrein door het Limburgs landschap en de oprichting van een kijktoren in stampleem als onderdeel van de reconversie na   grindwinning staan garant voor de toekomst van dit natuurgebied. Met het warme weer genoten we eerst van een lekkere pint of frisdrank waarna  de koffie en een stukje vlaai als gezellige afsluiter in brasserie ‘De Wissen’ de namiddag vol maakten.